Studio Agency

En ny sorts reklambyrå.

Att vara en del av Bonnier News som från vår plats i händelsernas centrum når över 6 miljoner svenskar varje dag ger oss som byrå unik tillgång till mängder av data, till en direkt insyn i mänskliga företeelser inom popkultur, trender inom i vår ekonomi och innovation som ligger till grund för de insikter och behovsanalyser som låter oss skapa kreativ, effektiv, kommunikation som skär igenom bruset, oberoende mediekanal.
Vi har även ett starkt nationellt nätverk av specialister som gör oss både flexibla och mer snabbrörliga när vi oavsett uppdrag, stort som litet löser era kommunikationsutmaningar.

Vill du veta mer?
Kontakta: Mattias Wallenholm mattias.wallenholm@bonniernews.se

Studio Agency hjälper er med:

Dedikerat samarbete i världsklass.

Vår tanke är att sätta ihop de personer som passar perfekt till de behov som en våra kunder kan tänkas ha. Det betyder att vi inte kör med samma kompetenser oavsett uppdrag och plug-and-play teams, utan alltid skräddarsydda lösningar.

Idéer och kommunikation med riktig effekt.

Kreativt arbete baserat på analys, insikter och trender skapar idéer som står ut, skapar effekt och når igenom brus med rätt emotionellt anslag och med  fingertoppskänsla i utförandet. Vi låter helt enkelt ert varumärke skina i våra idéer.

Flexibel, lyhörd och slipad produktion.

Att med lugn hand styra en produktion är en konst i sig. En som vi gör dagligen. Allt från reklamfilmer och större kampanjkoordinering till snabbare produktioner inom sociala medier eller displayannonsering. Vi sköter det, du sköter ditt.

Strategier sprungna ur händelsernas centrum.

Vi jobbar tillsammans med Bonnier News analys- och insiktsavdelning samt med våra redaktioner för att kunna hitta rätt när vi skapar specifika behovs- och målgruppsanalyser för kunder, och kreativa briefer till våra team.

Design som skapar känslor och leder till handling.

Design kan användas på många olika sätt. För att skapa förtroende, för att locka fram känslor, eller för att leda kunder till köp eller handling. Vår design är skapad för att möta de utmaningar som just ert företag eller varumärken står inför.

Ett helhetsgrepp med passion för kommunikation.

Inom vårt nätverk har vi kapacitet att ta oss an produktionsprojekt för annonseringmed både korta ledtider och stora distributionsplaner. Allt sker med guidning från kreativt team backat av idé och effekt för att nå de mål ni satt upp.

Ett urval av våra kunder.