Våra lösningar.

Native och Content Advertising.


Berättande som berör – och får varumärken att lyfta. Brand Studio är en ledande aktör inom Content Advertising med produkterna Native och Content Display, både digitalt och i print. Vi producerar högkvalitativt innehåll som vi placerar i rätt kontexter hos våra publicister för maximal effekt.
Vi jobbar med samtliga varumärken inom Bonnier News, från lokala tidningar och glassiga livsstilsmagasin till stora drakar som Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri.

Mer om Native

TV- och filmproduktion.


Brand Studio erbjuder flexibla lösningar kring rörligt innehåll och gör alltifrån enklare TV-inslag till fullskaliga studioproduktioner, reklamfilmer och livesända TV-galor. Hjärtat i vår TV-verksamhet är Studio G30, vår toppmoderna multistudio i Stockholm.

Mer om TV-produktion

Studio G30.


Hjärtat i vår TV-verksamhet är Studio G30, vår toppmoderna multistudio i Stockholm. Här kan vi tack vare den senaste greenscreen-tekniken och vår välmeriterade personal skapa digitala studiomiljöer som lever upp till alla typer av behov och förväntningar.
Här finns också möjlighet att göra TV-program med publik på plats och här går det också att stillbildsfotografera och spela in poddar.
Studio G30 finns tillgänglig för uthyrning, kontakta oss.

Mer om Studio G30

HBG Live

Annonsproduktion.


Brand Studio är experter på att hitta effektiva och kreativa annonslösningar, både i digitalt och print. Vårt team med erfarna formgivare producerar årligen cirka 59 000 annonser för alla typer av kunder och kanaler, med möjlighet till distribution i Bonnier News närmare 200 olika titlar.

Mer om Annonsproduktion

Podcast

Studio Agency.


Att vara en del av Bonnier News som från vår plats i händelsernas centrum når över 6 miljoner svenskar varje dag ger oss som byrå unik tillgång till mängder av data, till en direkt insyn i mänskliga företeelser inom popkultur, trender inom i vår ekonomi och innovation som ligger till grund för de insikter och behovsanalyser som låter oss skapa kreativ, effektiv, kommunikation som skär igenom bruset, oberoende mediekanal.

Mer om Studio Agency

Podcast
Podcast

Podcast.


Bygg relationer med storytelling i podd. Låt Brand Studio hjälpa dig att skapa en podcast som bas för den storytelling du vill bygga kring ditt företag.

Mer om Poddcast

Podcast

Tidningsproduktion.


Brand Studio erbjuder produktion av alla typer av tidningar och magasin, både redaktionella och kommersiella. Våra seniora redaktörer och journalister skräddarsyr innehåll efter målgrupp och vårt team av grafiska formgivare skapar printprodukter som engagerar läsare och bygger varumärken.
Ett exempel är Vi i Villa – en av Sveriges största tidningar. Redaktionen som nu ingår i Brand Studio skriver inspirerande och informativa artiklar om allt som engagerar svenska villaägare. Innehållet tas ut i print, på sajt och i nyhetsbrev som skickas till 400 000 prenumeranter.

Våra publicister.

Ett urval av våra kunder.