Digitala produktioner.

Digitala produktioner


Vi producerar allt ifrån digitala banners till landningssidor, prerolls, pause ads och feedads.

Digi Bas.


Digi Bas är det prisvärda alternativet för dig som efterfrågar ett enkelt och slagkraftigt annonsinnehåll med ett tydligt huvudbudskap i en statisk annons.

Mer om digi bas

Digi plus.


Digi Plus är för dig som vill vara i digital framkant med större krav kring kvalitet och effekt, vi utgår från att göra innehållet dynamiskt i HTML5 med verktyg som Hype och Bannerflow.

Mer om digi plus

Bilaga - Salamässan

Digi prerolls.


Digi preroll är en kort partnerpresentation innan tex en sportsändning startar. Finns i två olika format, digi preroll bas där vi gör funktionella och dynamiska prerolls med stillbilder och digi prerolls plus som är vår mer avancerade preroll-produktion där vi gör dynamiska prerolls som kan innehålla videosegment.

Digi Pause-Ads.


Perfekta annonsformatet när läsaren tar en paus.
Specialbyggd annons för tv-spelaren, du kan synas även när läsaren tar en paus i sitt tv-tittande. Vi löser produktionen.

Bilaga - Salamässan

Digi Maxi Feed.


Uppdatera din annons själv när du vill! Vi sätter upp ett flöde och dina produkter uppdateras antingen via din webbshop eller ett separat dokument.

Landningssida.


Landningssidan för dig som vill komplettera din digitala annonsering och visa ut produkter eller en kampanj. Landningssidornas främsta styrka handlar om konvertering – alltså att få besökaren att gå från tanke till handling.

Mer om landningssidor

Ett urval av våra kunder.