Printannonser.

Alltid högtryck!


Bonnier News är inte bara Sveriges ledande mediekoncern med stora tidningsdrakar, magasin, branschtitlar och lokalpress från norr till söder. Vi har också en annonsproduktion som årligen tar fram 50 000 printannonser till kunder i många olika branscher. Hos oss hittar du alla lösningar i samma mediehus – tryggt, enkelt och prisvärt.

Snyggt och prisvärt.


Med Bonnier News får du hjälp med din printannons från idé hela vägen fram till tryck och publicering.

Utifrån brief skapas säljande annonser med idé, budskap, färg och form. Vi producerar årligen 50 000 printannonser.

Vi har väl inarbetade flöden gör det möjligt med korta ledtider. Alltid en formgivare som hanterar korrektur, lägger sista handen innan publicering.

Genvägar till en bra annons.


Att få till en slagkraftig annons som ger önskad effekt är ett samspel mellan oss och dig som kund – tänk på detta:

Brand Studio Medieproduktion gör annonser utifrån det manus som du bifogar i materiallänk. Bifoga gärna grafisk manual om en sådan finns. Ange gärna om det finns preferenser kring t.ex. färger, typsnitt, former m.m.

För att kunna nå bästa effekt – var tydlig med vilket mål du har med annonsen/kampanjen, då blir det enklare att göra en bra annons.

Tänk på att tydligt ange vilket huvudbudskap du vill ha i annonsen, välj bort det som inte känns nödvändigt.

Less is more – enklare att få till en slagkraftig annons med lagom mycket innehåll. Din annons har bara några få sekunder på sig att fånga läsaren.

Logos bör vara vektoriserade och i tex eps, pdf eller ai och bör ha en upplösning anpassad för dagstidningstryck (170 dpi).

Välj bara ut bild/bilder som är helt nödvändiga för din annons, kvalitet är viktigare än kvantitet.

Bilaga - Salamässan

Bilagor går på djupet.


Om du har behov att kommunicera med dina kunder på djupet så är en egen tidning en bra väg att nå fram. Hos oss kan du få effektiv och snygg formgivning av din tidning som sedan kan gå som bilaga i någon av våra titlar eller med annan distribution – vi hjälper dig ta fram hela paketet.

Wrap – linda in läsaren.


Med en wrap kommer läsaren garanterat inte missa ditt budskap. Wrap är en kappa på två till fyra sidor runt huvudtidningen, som blir det första läsaren ser när den tar tidningen i sin hand.

Ett urval av våra kunder.