Content Advertising.

Native

Med rätt berättelse i rätt kontext är native ett effektivt verktyg för att öka kännedom, attityd och köpintention. Brand Studio är ledande i Norden inom native och är med hjälp av ett team med redaktörer, skribenter och producenter experter på att översätta alla typer av kommunikationsbehov till relevant innehåll som engagerar rätt publik.

För maximal trovärdighet publiceras native i den redaktionella miljön och blir därmed en integrerad del av det publicistiska flödet hos Bonnier News drygt 200 titlar.
Native kan innehålla allt från artiklar till TV och publiceras digitalt eller i print. Digitalt kan innehållet presenteras i puffar publicistens startsida, men kan också läggas i anslutning till redaktionella artiklar för maximal synlighet. Native utgår från det redaktionella systemet.

Native
Native

Så fungerar native feature.


Native feature är ett premiumformat som erbjuder stora möjligheter att paketera olika typer av digitalt innehåll på ett fördjupande och intresseväckande sätt.
Native feature kan beskrivas som ett lyxigt digitalt magasin där utrymmet för kreativitet är stort men fortfarande med redaktionell känsla. Formatet lämpar sig väl när man vill arbeta med många bilder, rörligt innehåll, grafik och andra applikationer.

Content Display.


Content display har flera likheter med native, till exempel är målet att skapa intressant och engagerande innehåll. Content display publiceras via adserver och vid klick lämnar man publicisten och leds in till kundsen sajt eller kampanjsajt skapad efter kundens önskemål.

Ett urval av våra kunder.